Northside:

Nej, I må ikke tage kartoffelskrællere med på festival

Talsmand for Northside slår overfor musikmagasin fast, at skrællere ikke er velkomne i Ådalen

Ja, det lyder dumt. Og det er det sådan set også.

Men talsmand for den aarhusianske festival Northside, John Fogde, har måttet gå ud og understrege, at festivalgængerne til sommerens festligheder i Ådalen under ingen omstændigheder kommer ind på pladsen med kartoffelskrællere.

Det siger han til musikmagasinet Gaffa.

Årsagen til den mærkværdige udmelding er, at festivalen netop har offentliggjort den tidligere Oasis-bror Liam Gallagher som et af hovednavnene til sommer.

Og i forbindelse med hans koncerter er der opstået en underlig dille, hvor publikum medbringer kartoffelskrællere.

LÆS OGSÅ: Venstre om kontroversielt SF-forslag: "Forbud er lidt sindssygt"

Dillen er angiveligt opstået, fordi Liam Gallagher flere gange har kaldt sin bror, Noel, som han mildt sagt har et anstrengt forhold til, for 'Kartoffel'. Og han har sågar på et tidspunkt opfordret sine fans til at skrælle kartofler under en London-koncert. 

Det er nu blevet så stor en ting, at Wireless Festival i Manchester, hvor Oasis kommer fra, på grund af overvældende mange henvendelser har måttet melde ud, at det naturligvis ikke er tilladt at medbringe kartoffelskrællere.

Og sådan lyder meldingen nu også fra Northside til Gaffa.

"Alle former for køkkenværktøjer er forbudt, de kan jo være skarpe og bruges som kasteskyts," siger talsmand John Fogde, men fortæller samtidig, at han trods alt kun har fået en enkelt henvendelse om, hvorvidt man må medbringe kartoffelskrællere til Northside.

Publiceret 02 February 2018 19:58

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV