Northside afslører to verdensnavne til sommerens festival

Den ene Oasis-bror Liam Gallagher kommer og optræder på Northside, som også har afsløret det tidligere medlem af Beastie Boys Mike D. Fire yderligere navne til plakaten

Noel Gallagher kommer og optræder på sommerens Northside. Det har festivalen netop offentliggjort på sin Facebook-side, hvor også  MIKE D, Future Islands, Richie Hawtin, Susanne Sundfør og ????? ???? Mashrou' Leila er blevet tilføjet til festival-plakaten. 

Liam Gallagher med det borgerlige navn William John Paul Gallagher blev især kendt, da han sammen med sin bror optrådte i bandet Oasis. 

"Efter atten år som frontmand i ekstremt populære Oasis, hvor hans stemme og persona personificerede Britpop-bølgen, dannede han bandet Beady Eye, der udsendte to plader. Men det er med beslutningen om endelig at springe ud som soloartist, at fascinationen af ham har genfundet niveauet fra med storhedstiden i Oasis," skriver festivalen i en pressemeddelelse. 

Mike D har en legendestatus i hiphop-miljøet, hvor han tidligere var en del af Beastie Boys, som blev verdenskendte og stod bag 80'ernes bedstsælgende album, 'Licensed to Ill'.

jwh

Publiceret 02 February 2018 10:15

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV