Stor profil smutter:

Brabrand har svært ved at holde på spillerne

Profil og topscorer Kenan Hajdarevic er fortid i Brabrand IF

Det er svære vilkår at drive et hold i landets andenbedste række med et beskedent budget. Det må Brabrand i den grad sande i disse dage, hvor flere spillere allerede har forladt klubben grundet økonomi. Senest har klubbens topscorer og helt store profil Kenan Hajdarevic sagt farvel til holdet fra det vestlige Aarhus.

Det oplyser Brabrand IF i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at spilleren ganske enkelt har fået et tilbud fra en unavngiven klub, som Brabrand økonomisk ikke kan matche.

LÆS OGSÅ: Slut i AGF: Duncan skifter til polsk bundklub

”Kenan var en stærkt medvirkende faktor til, at vi rykkede op, og et af vores trumfkort til at blive i NordicBet Ligaen. Han har knoklet for peanuts og har udviklet sig hos os og ikke mindst genfundet glæden ved at spille fodbold. Men vi respekterer samtidig Kenans valg og ønsker ham alt det bedste fremover,” lyder det i pressemeddelelsen fra en ærlig cheftræner, Tom Søjberg, som nu har godt et døgn til at finde en ny angriber, inden transfervinduet lukker i.

”Vi er selvfølgelig trætte af, at det sker så sent, men Kenan har fortjent igen at leve af at spille fodbold – så ingen bad feelings fra vores side. Vi må rykke sammen og skabe noget unikt i foråret og i stedet glæde os over, at vi igen sender spillere afsted, der kan leve af fodbold. Noget må vi da gøre rigtigt. Det bliver dog lidt sværere med Kenan ude af billedet, men jeg tror på mine spillere og vil presse dem til det yderste for at forløse deres potentiale,” slutter Tom Søjberg.

Kenan Hajdareviv kom til Brabrand i april 2016 og har siden spillet 45 kampe og scoret 23 mål. Inden da spillede han i 45 Superliga-kampe for henholdsvis AC Horsens og SønderjyskE.

jwh

Afgange og tilgange

Den har Brabrand mistet i vinterpausen:

Kenan Hajdarevic, Mathias Rosenørn, Nikolaj Køhlert, Nichlas Knudsen, Mikkel Buur og Mads Rosenberg.

Dem har Brabrand hentet til klubben i vinterpausen:

Can Dursun (målmand), Michael Zacho, Lasse Møberg og Frederik Poulsen.

Publiceret 31 January 2018 08:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV