Anholdt i går, dømt i dag:

Halvandet års fængsel til mand fra Viby

Blandt meget andet fandt politiet 670 gram amfetamin hjemme hos 43-årig mand i Viby

En 43-årig mand fra Viby har i dag i Retten i Aarhus fået en straksdom på halvandet års ubetinget fængsel. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sagen begyndte i går klokken 13.59, hvor Østjyllands Politi blev gjort opmærksom på, at der stod en stjålet el-cykel uden for en adresse i Viby, og at en beboer i opgangen var blevet set trække rundt med den.

Politiet tog ud til den 43-årige beboer, der selv åbnede døren til sin lejlighed i Viby.

Her fandt man fem bøtter med 670 gram amfetamin, en pose med 136 gram hash, en plade hash på 62 gram, et større antal pølsemandsposer, ulovlige dopingmidler, to digitalvægte, en røggranat, en ulovlig nytårsraket og noget sort krudt. Bag den stjålne el-cykel stod der desuden også en stjålet knallert.

LÆS OGSÅ: Vanvidskørsel på Ringvejen - kørte 156 km/t

På baggrund af fundene blev den 43-årige anholdt og sigtet for fem forhold: Besiddelse af narko med henblik på overdragelse, brugstyveri af en el-cykel, brugstyveri af en knallert, overtrædelse af Fyrværkeriloven og overtrædelse af forbud mod visse dopingmidler. 

Retten i Aarhus takserede altså disse sigtelser til en dom på halvandet års fængsel, primært på baggrund af det første forhold om besiddelse af narko, som den 43-årige mand fra Viby erkendte.

Han blev kørt til afsoning umiddelbart efter grundlovsforhøret og dommen, som han ikke ankede.

jr

 

Publiceret 31 January 2018 14:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV