Så du TV i lørdags? Børnedansere fra Risskov gik videre

Børnedansegruppen ’Mini Swaggers’ fra Beat Fabrikken er klar til endnu mere eksponering i 'Danmark har talent'

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Lørdag aften var der atter aarhusianske fodaftryk i 'Danmark har talent' på TV2.

Her kunne seerne nemlig opleve børnedansegruppen 'Mini Swaggers', hvor alle 13 dansere kommer fra dansestudiet 'Beat Fabrikken' i Risskov.

LÆS OGSÅ: Ukulele-pige fra Aarhus bragede ind i tv-show

Otte af dem var med til den første audition, som blev optaget tilbage i august måned i København.

“Vi tog derover for at få en god oplevelse, og det blev det også. De dansede noget af det bedste, jeg nogensinde har set, og der skete et eller andet i salen. Alle publikummer og de fire dommere rejste sig op. Det var meget stort for alle børnene, og de tudbrølede og løb rundt og var helt oppe at køre lige efter, de havde fået at vide, at de var gået videre,” fortæller René Brix, som har været cheftræner for danserne i gruppens fire-årige levetid.

De lokale dansere, der er mellem 11 og 13 år, stillede op i HipHop, og holdet har vundet DM fire år i træk og er også blevet nummer seks ved VM.

Nu satser 'Mini Swaggers' at nå langt i det populære TV-show, hvor de kan opleves igen 24. februar, og her bliver det afgjort, om de går videre og er blandt de sidste 25 talenter til liveshows.

 

“Vi gør det her for den gode oplevelses skyld, og vi er allerede nu meget tilfredse. Nu får vi endnu en mulighed for at komme på scenen og fyre vores show af. Vi gør det ikke for at vinde 250.000 kroner men for at få den fede oplevelse. Så er vi bare glade, hvad end der så sker. Selvfølgelig vil vi gerne vinde, men vi ved godt, at der er lang vej endnu,” siger cheftræneren for de talentfulde dansere.

Danmark har talent

  • Fjerde sæson af TV2-programmet 'Danmark har talent' sendes i øjeblikket hver lørdag frem til finalen 14. april.
  • Vinderen får 250.000 kroner. 
  • Årets dommere er Peter Frödin, Jarl Friis-Mikkelsen, Cecilie Lassen og Thomas Buttenschøn.

Publiceret 31 January 2018 14:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV