AGF er med i nyt indendørskoncept

AGF, Brøndby, OB og AaB er gået sammen med TV3 Sport om en ny indendørsturneringen, der får sin debut i januar

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Den anden fredag i januar skal AGF et smut til Brøndby Hallen for at spille første udgave af et nyt dansk indendørsstævne, som skal gå på runde hvert år mellem de fire tradionsklubber AGF, Brøndby, OB og AaB. Det skriver AGF på sin hjemmeside. 
LÆS OGSÅ: Medie: AGF tester tidligere Ajax-spiller
De fire klubber er gået sammen med TV3 Sport om stævnet, hvor det første af slagsen har fået navnet KMD Cup, da Danmarks største IT-virksomhed sponsorerer stævnet i Brøndby Hallen. 
Ved det første stævne får de fire Superliga-klubber selskab af 2. divisionsklubberne Frem og Næstved. 
Hos AGF jubler man over den nye nytårstradition, som afløser en gammel kending fra Brøndby Hallen. 
"Med indendørsturneringen genopliver vi - sammen med Brøndby, OB og AaB - en tradition, som mange af vores fans har efterspurgt. Det er en god måde at sparke fodboldåret i gang på, og vi vil gøre vores til at skabe en god oplevelse for både tilskuerne og tv-seerne," siger sportschef Peter 'PC' Christiansen til AGF's hjemmeside. 
Formatet til KMD Cup vil minde om det nye 'Star Sixes'-format, der er kendt for et højt tempo i spillet. Til KMD Cup vil hvert hold have fire markspillere og en målmand på banen, og selve banen vil være på størrelse med en håndboldbane. Der vil dog blive spillet med syvmandsmål, og der skal afsluttes indenfor 30 sekunder. Kampene vil vare ti minutter hver, og der vil være flyvende udskiftninger. Der er derfor lagt op til nogle kampe med fart på, lyder det på AGF's hjemmeside. 

Publiceret 09 December 2017 12:00

SENESTE TV