Tæpper til AGF-fans gives videre til hjemløse

AGF har doneret 400 tæpper til de hjemløse i Aarhus

De kolde vintermåneder er særligt hårde for de hjemløse, som der ifølge ifølge Kirkens Korshær er rigtig mange af i Aarhus.
LÆS OGSÅ: Aarhus er på en kedelig førsteplads over unge hjemløse
Et varmt tæppe er ikke at foragte, så den lokale afdeling af Kirkens Korshær i Aarhus tog imod med kyshånd, da AGF tilbød 400 tæpper kvit og frit til byens hjemløse.
"Vi er rigtig glade for sådan nogle donationer, og denne her kommer midt i, at der er et stort behov i vinterkulden. Tæpperne er til brugerne i varmestuen, som har mulighed for at kunne varme sig udenfor. Vi har et par timer lukket om eftermiddagen, og nu har de nogle tæpper til at holde sig varme og bevæge sig lidt rundt. For dem der sover på gaden, giver det også noget at lægge sig på," siger souschef Ole Thvilum til avisen.dk.
De mange tæpper var til overs efter at have været brugt af fans på stadion i den kolde tid, hvor det kan være en kold fornøjelse at sidde udenfor i et par timer eller mere.
LÆS OGSÅ: Ingen hjemløse skal sove på gaden i Aarhus
AGF's kommunikationschef Søren Højlund Carlsen siger til avisen.dk, at det er enormt vigtigt for klubben at give noget tilbage til byen:
"Aarhus er en del af os, og vi er en del af Aarhus. Vi har tæt tilknytning til byen, og det kommer til udtryk på flere måder."
jr
 

Publiceret 07 December 2017 20:00

SENESTE TV