Real Madrid hylder tidligere AGF-spiller

På Real Madrids hjemmeside har klubben skrevet mindeord om Henning Jensen, der i går gik bort

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

I går kom det frem, at den tidligere AGF-spiller Henning Jensen var død i en alder af 68 år efter meget kort tids sygdom.
Inden den tidligere danske forward kom til AGF, repræsenterede han fra 1976 til 1979 mægtige Real Madrid, hvor han gjorde et stort indtryk og vandt det spanske mesterskab to gange. Det har man på ingen måde glemt i den spanske hovedstad, hvor kongeklubben i går var hurtig til at lægge mindeord op på sin hjemmeside og på Twitter. 

Real Madrid deler familiens tab og sender tanker af sted mod de pårørende, lyder det blandt andet i mindeordet. 
På søndag ærer AGF også Henning Jensen ved at spille med et sort sørgebind, når holdet drager til den københavnske vestegn for at møde Brøndby IF. 
"Selv om det 'kun' blev til sølv, mens Jensen spillede i AGF, satte han Fodbold-Aarhus på den anden ende, som en væsentlig andel af vores forrygende 80'er-hold. Tilskuertallene sprængte alle rammer og satte nye standarder for den spirende generation i AGF, som der stadig tales om med stolthed," skriver AGF på sin hjemmeside. 
Henning Jensen kom til AGF i sommeren 1981, efter han havde været forbi de store klubber Borussia Mönchengladbach, Real Madrid og AFC Ajax.
I AGF blev det i 1982 til sølvmedaljer. I 1984 sluttede Henning Jensen sin flotte karriere med et kort ophold i sin barndomsklub Nørresundby Boldklub. 

Publiceret 06 December 2017 15:15

SENESTE TV