Domino’s tror på endnu flere Aarhus-butikker

På to år har kæden Domino’s åbnet fire butikker i Aarhus. I sidste uge gjaldt det en ny forretning i Viby. Yderligere to er på vej

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

600 personer stillede sig troligt i kø i op mod to en halv time, da Domino's i Viby slog dørene op torsdag 30. november.
Kæden lokkede med pizza til én krone, og det var der altså rekordmange, som benyttede sig af, fortæller direktør Carsten Falk:
“Det er den største foråbning nogensinde i Danmark. Aarhusianerne har virkelig taget konceptet til sig.”
LÆS OGSÅ: Gorm's Pizza åbner i Aarhus
Dermed mener direktøren også, at Aarhus kan bære endnu to Domino's oven i de fire, som byen allerede har.
Lige nu holder kæden dog pause i åbningerne - efter at have slået dørene op til to forretninger på blot to måneder. Først i Hasle og nu altså også i Viby på Viby Ringvej 13.

“En fantastisk placering”

På trods af de mange mennesker til torsdagens åbning var der højt humør samt god ro og orden i køen, fortæller Ali Farah, der er franchisetager for alle Domino's forretninger i Jylland. Alle 600 blev da også bespist med en næsten gratis pizza til sidst.
Ali Farah forklarer, at han er glad for placeringen helt tæt ved Viby Torv.
“Her er jo masser af trafik forbi hele dagen. Flere har desuden rykket os i forhold til, om vi ville åbne netop i Viby, så det er dejligt nu at kunne slå dørene op,” siger 32-årige Ali Farah.
LÆS OGSÅ: Gourmetpizza i legendariske lokaler i Aarhus
At det lige præcis er Viby Ringvej 13, som er blevet udvalgt, skyldes flere faktorer, forklarer Carsten Falk:
“Når vi åbner et nyt sted, har vi simpelthen en matematisk model, vi kigger på, og her er Viby Ringvej en fantastisk lokation,” siger Carsten Falk og fortsætter:
“Det handler blandt andet om, at det selvfølgelig ikke skal være for tæt på de øvrige butikker. Derudover skal synligheden være god, og vi skal nemt og hurtigt kunne levere vores pizzaer med vores el-cykler.”
 

Publiceret 06 December 2017 11:30

SENESTE TV