Bortdømt og frisparksperle:

AGF tabte stort til FCN

David Nielsen er fortsat uden sejr som AGF-træner, efter FC Nordsjælland her til aften slog klubben med 4-1 i Aarhus

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Tre kampe, 0 point og en målscore på 1-10. Det er de kolde facts, efter AGF's første kampe med David Nielsen ved roret. 
I aften var det så FC Nordsjælland, som drillede AGF på Ceres Park i Aarhus. Efter en god start på kampen, hvor hjemmeholdet kom aggressiv ud, var det alligevel FC Nordsjælland, der var det farligste hold. Efter blot syv minutter gav det pote for udeholdet, da Ernest Asante udnyttede et godt, fladt indlæg til at sparke bolden i nettet til en FC Nordsjælland-føring. 
Ti minutter senere fik Pierre Kanstrup dog udlignet på et hjørnespark, hvor han med ryggen til målet fik headet bolden i nettet til 1-1. 
Fem minutter før pausefløjtet kom FC Nordsjælland så endnu en gang foran, da Mathias Jensen med et godt placeret skud kunne se bolden gå i nettet og dermed bringe FC Nordsjælland foran med 2-1, som også var stillingen i pausen.

Frisparksperle og to straffespark

Anden halvleg var knap nok gået i gang, før FC Nordsjælland udbyggede føringen. I det 47. minut satte Emiliano Marcondes bolden i nettet efter et flot udført frispark. 
AGF overgav sig dog ikke så let. Få minutter efter kom Kasper Junker fint igennem FC Nordsjælland-forsvaret og sparkede på mål, men bolden gik lige forbi. 
I det 64. minut fik AGF endelig en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen, da Kasper Junker blev nedlagt og fremkaldte et straffespark til hjemmeholdet. Morten 'Duncan' Rasmussen stod klar ved pletten, men sparkede dårligt til bolden, som ikke gav Nordsjælland-målmanden store problemer. 
Ti minutter senere burde AGF have fået endnu et straffespark, da Patrick Mtiliga bevidst reddede et skud fra Martin Spelmann med hænderne på mållinjen. Men dommeren lod fløjten være tavs. 
I stedet dømte han tre minutter senere et tyndt straffespark til FC Nordsjælland, som Emiliano Marcondes sikkert sparkede ind til stillingen 4-1 til udeholdet, som kampen også endte. 
Dermed har AGF endnu ikke fået point under David Nielsen og ligger lige nu placeret på en 10.-plads i Superligaen før de resterende kampe i denne weekends Superliga-runde. Anderledes ser det ud for FC Nordsjælland, der med sejren nu ligger nummer et i Superligaen. 

AGF 1-3 FC Norsjælland

1. halvleg

7. minut: 0-1 Ernest Asante

17. minut: 1-1 Pierre Kanstrup

40. minut: 1-2 Mathias Jensen

2. halvleg

47. minut: 1-3 Emiliano Marcondes

77. minut: 1-4 Emiliano Marcondes

Publiceret 27 October 2017 20:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV