Aarhus:

Gratis parkering i Navitas var en succes

I efterårsferien var der gratis parkering i Navitas, og det viser sig nu, at det var en stor succes

 
Gratis parkering i Navitas-bygningen var en stor succes. Sådan lyder meldingen fra Aarhus Kommune, som i efterårsferien tilbød gratis parkering i parkeringsanlægget på havnen i Aarhus.
Navitas har plads til 450 biler, og under kampagnen var der i dagtimerne op imod 400 biler, der benyttede sig af tilbuddet. Til sammenligning var der i efterårsferien sidste år ikke på noget tidspunkt over 150 biler, og der er sjældent mere end et par hundrede biler i kælderen, selvom prisen er den samme som parkering på gaden. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.
"Vi håber, at kampagnen har skabt et større kendskab til Navitas, fordi vi meget gerne vil have bilisterne til at benytte byens centrale parkeringshuse i stedet for at cirkle rundt efter en parkeringsplads på gaden. Det vil ofte være meget hurtigere og langt mindre frustrerende at køre direkte til et parkeringsanlæg," siger Susanne Krawack, Mobilitetschef i Aarhus Kommune. 
Tilbuddet om gratis parkering i Navitas var et samarbejde mellem Aarhus Cityforening og Aarhus Kommune, der ejer parkeringsanlægget. 
Parkering i Navitas er altid gratis fra klokken 19.00-9.00 på hverdage og fra lørdag klokken 16.00 til mandag morgen klokken 9.00.
-jr
 

Graf over antal biler i Navitas i efterårsferien i år sammenlignet med sidste år.

Graf over antal biler i Navitas i efterårsferien i år sammenlignet med sidste år.

Publiceret 27 October 2017 14:30

SENESTE TV