Ny sydindisk restaurant åbner i morgen

The South Indian åbner ny restaurant 27. oktober på Nørre Allé i Aarhus. Det sker ved en festlig åbningsreception med god stemning og gratis sydindiske specialiteter

Af
Af Mai-Britt Jeppesen

Er du til mørt kød og masser af krydderier? Så kan du godt glæde dig til, at den sydindiske restaurantkæde The South Indian åbner på Nørre Allé 51 i Aarhus C. The South Indian har i alt syv restauranter fordelt over hele landet. Fire på Sjælland og tre i Jylland - heraf altså en i Aarhus, som slår dørene op 27. oktober.
LÆS OGSÅ: Populær bager i Aarhus lukker
I morgen, fredag, klokken 18 inviterer The South Indian nemlig til åbningsfest i den nye restaurant med gratis dosa, en særlig indisk specialitet, samt indisk øl og sodavand.
Det sydindiske køkken er specielt kendt for sine mange ikke-vegetariske retter. Det afspejler menukortet hos The South Indian da også med adskillige fristende retter med enten lam, kylling eller rejer. Der er dog også flere vegetariske retter på menuen, hvor blomkål og spinat er blandt de mest fremtrædende ingredienser.
Fælles for alle retter på menukortet er, at de har en karakteristisk, kraftigt krydret smag af hjemmelavede krydderiblandinger. The South Indians køkken er “chettinad”, som er det absolut fineste indenfor indisk madkunst og kendetegnet ved krydderier som stjerneannis, tamarind, chili, tørrede kapers, fennikel frø samt kanel, nellike, laurbærblade, peberkorn, spidskommen og bukkehorn.
The South Indian har åbent mandag til torsdag klokken 17-22, fredag klokken 17-23, lørdag klokken 12-23 og søndag klokken 12-22.

Publiceret 26 October 2017 17:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV