Multiform åbner ny køkkenbutik i centrum

Mandag 16. oktober åbner en ny Multiform køkkenbutik i Hans Broges Gade i Aarhus Centrum

Køkkenbutikken Multiform har siden 1982 produceret danske snedkerkøkkener – først i et snedkeri i Vestergade 47 i Aarhus C – og siden 1984 fra et værksted i den lille jyske by Kibæk.
”Jeg bringer Multiform tilbage til Aarhus C, tilbage til der hvor det hele startede. Jeg glæder mig rigtig meget til at åbne butikken 16. oktober,” siger Peter Ravbjerg, som er kendt i Aarhus for sin passion for luksuskøkkener.
Han er i fuld gang med at indrette en ny, stemningsfuld køkkenbutik i Hans Broges Gade 20 med flere spændende Multiform køkkener. På adressen har han indtil nu drevet butikken Roomshop.
LÆS OGSÅ: Kæmpe vintage-butik åbner i morgen
Gennem 14 år har Peter Ravbjerg forhandlet unika-køkkener. Han og kollegaen Erik Fruelund har en særlig interesse for køkkener. Den vil de gerne dele med et par indretningsarkitekter, som skal ansættes.
”Det er en stor tilfredsstillelse at skabe et rum, som bliver en vigtig del af familiens liv i rigtig mange år. Vi lægger vægt på, at køkkenet spiller maksimalt sammen med resten af indretningen og boligens stil,” forklarer Peter Ravbjerg.
LÆS OGSÅ: Ny retrobutik åbner i Jægergårdsgade
Peter Ravbjerg har kastet sin kærlighed på Multiform, fordi historien bag er levende, kvaliteten er gennemført, og brandet er stærkt. Hver eneste køkkendel – lige fra låger til skuffer – har været igennem hænderne på de faglærte snedkere i Kibæk, og designet er gennemsyret af, at køkkenet skal kunne holde lang tid.
”Det er tiltalende, at Multiform stolt holder fast i, at tingene skal håndlaves af snedkerne i Kibæk. Alle detaljer er minutiøst gennemtænkte både i forhold til æstetik og lang levetid,” siger Peter Ravbjerg.
Et Multiform køkken er skræddersyet til den enkelte kunde, og virksomheden går gerne nye veje for at lave det helt personlige køkken.
mklj

Publiceret 11 October 2017 10:00

SENESTE TV