Missing People indkalder til ny eftersøgning af Nick

 
I går udsendte Østjyllands Politi en ny appel til offentligheden om hjælp i sagen om Nick Langkjær Hansen fra Horsens, der har været forsvundet siden en bytur i Aarhus den 29. januar.
 
Dette er sidste billede af Nick: Hvad skete der efterfølgende? 
 
Organisationen Missing People følger nu trop og arrangerer på lørdag en ny eftersøgning efter den 24-årige horsensianer.
Det er første gang i godt to uger, at Missing People indkalder til en eftersøgning efter Nick. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er blevet søgt efter ham i de seneste to uger.
"Vi har været i gang og blandt andet været ude med vores hunde at søge en hel dag," fortæller Vivian Winther Eriksen fra Missing People.
 

Foto fra McDonald's

Foto fra McDonald's

 
Organisationen har flere drone-piloter, som kan hjælpe med eftersøgninger, når det skønnes relevant. I eftersøgningen af Nick har Missing People søgt om at få lov til at overflyve havnen i Aarhus, men det har man fået afslag på, fordi det er et terrorsikret område, oplyser Vivian Winther Eriksen.
Hun afventer nu svar på en ny ansøgning om at få lov til at bruge droner et andet sted i Aarhus.
 

Nick Langkjær Hansen. Privatfoto fra Facebook

Nick Langkjær Hansen. Privatfoto fra Facebook

 
 
Eftersøgningen på lørdag den 25. februar begynder klokken 10 ved Comwell Hotel Aarhus i Værkmestergade ved havnen.
Missing People har i samråd med politiet fået godkendt et område til afsøgning. En del af området er nyt i forhold til tidligere søgninger.
"Vi håber på, at så mange som muligt vil deltage i eftersøgningen på lørdag," lyder opfordringen fra Vivian Winther Eriksen fra Missing People.
 

null

Publiceret 23 February 2017 14:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV