Foto:

Foto: Adobe Stock

Politirapporten: Specialpatrulje fandt knojern, kniv og kokain

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Et godt tip ledte torsdag aften klokken 19.30 Østjyllands Politis specialpatrulje til en lejlighed i Hasle, hvor en 19-årig mand boede.

Her fandt patruljen under en ransagning flere salgsposer med kokain, et knojern, en springkniv og en totenschlæger.

Den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for at ville sælge narko og for flere tilfælde af ulovlig våbenbesiddelse.

Færdsel

Torsdag kl. 14.44 skete der et færdselsuheld på Marselis Boulevard i Aarhus C. En 61-årig mandlig lastbilchauffør skiftede vognbane og ramte ind i en bil ført af en 21-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til ved sammenstødet. Den 61-årige blev sigtet efter færdselsloven.

Torsdag kl. 15.16 skete der et færdselsuheld på Slet Møllevej i Tranbjerg. En 48-årig kvinde skred ud på sin knallert og ramte ind i en bil ført af en 30-årig mand. Kvinden blev efterfølgende behandlet på skadestuen for sine skader.

Torsdag kl. 16.42 blev en 23-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Strandvejen i Aarhus C.

Torsdag kl. 16.57 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 78-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 42-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. Den 78-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand.

Fredag kl. 1.26 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Rundhøj Allé i Højbjerg.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På P.S. Krøyers Vej i Højbjerg begået torsdag d. 11/7 kl. 3.45
  • På Voldbækvej i Brabrand begået torsdag d. 11/7 mellem kl. 12.00 og kl. 15.20

Publiceret 12 July 2019 12:10

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.