Arkivfoto: Michael Wulff

Arkivfoto: Michael Wulff

Mand truede ung pige og hendes mor: "Jeg skyder din hest"

En 66-årig mand blev torsdag aften anholdt på en adresse i Thorsø efter alvorlige trusler

THORSØ En 66-årig mand endte torsdag aften med at blive anholdt, efter at han var blevet så sur på en ni-årig pige og hendes mor, at han truede med at skyde pigens hest.

Ifølge Østjyllands Politi var årsagen til hans vrede den, at pigen omkring klokken 19 kom ridende ind over hans grund på en adresse i Thorsø i Favrskov Kommune.

Ved siden af gik pigens 38-årige mor. Ifølge den 66-årige havde de ingen ret til at gå på stedet, og han kom derfor i diskussion med kvinden.

Under diskussionen truede han ifølge kvinden med at skyde pigens hest, hvis de nogensinde kom forbi igen, fortæller Østjyllands Politi, som blev kontaktet af pigens forældre efter den ubehagelige trussel.

Politiet sendte en patrulje til adressen for at aflægge den 66-årige mand et besøg.

Politifolkene traf manden uden for hans hus, hvor han blev anholdt og sigtet for at have fremsagt trusler, der havde fremkaldt alvorlig frygt for andres liv og helbred.

Da betjentene fandt en kniv på den 66-årige, blev han også sigtet for at bryde knivloven.

wuf

Publiceret 12 July 2019 11:14

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.