Foto:

Foto: Adobe Stock

Ung mand amok i Skolegade:

Overfaldt to mænd

En 20-årig mand er sigtet for vold efter ballade i nattelivet

En 20-årig mand blev natten til torsdag anholdt og sigtet for at slået to 25-årige mænd i ansigtet med flad hånd.

Mændene stødte tilfældigt på hinanden omkring klokken 01 i Skolegade i Aarhus C.

Her kom de i en større diskussion, og pludseligt slog den 20-årig ifølge vidneforklaringer den ene 25-årige mand i ansigtet.

Da den anden bad den 20-årige om at lade være, fik han også et slag i ansigtet.

De to 25-årige mænd fulgte efterfølgende efter den 20-årige på afstand og ringede til politiet.

En patrulje kom frem og anholdt kort efter den 20-årige, som blev sigtet for vold.

dp

Publiceret 11 July 2019 13:56

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.