Politirapporten:

Kvindelig bilist ramt af bus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Det kunne have gået grueligt galt onsdag middag, da en 46-årig kvindelig bilist måtte lave en undvigemanøvre på motorvejen syd for Aarhus.

Omkring klokken 12.18 kørte hun bag en ladvogn, som pludseligt tabte nogle aluminiumslister ned på vejen foran hende.

Da hun forsøgte at undvige ved at trække ud i en anden vejbane, blev hun ramt bagfra af en bus.

Den 46-årige blev efterfølgende kørt til skadestuen til tjek, men hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, skriver Østjyllands Politi.

Brand i bygning i Aarhus

Jægergårdsgade i Aarhus C blev onsdag morgen kortvarigt spærret af, da der udbrød brand i en tre-etagers bygning på gaden. Anmeldelsen om branden kom kl. 09.05, og brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden.

Det viste sig, at branden var startet i et ventilationsanlæg i forbindelse med, at der var ved at blive lagt tagpap på. Ingen personer kom til skade ved branden, og der skete umiddelbart kun skade i en mindre del af bygningen.

Færdsel

Onsdag kl. 16.05 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. Et harmoniksammenstød med fire biler medførte, at det ene spor kortvarigt blev spærret. Ingen af de involverede kom umiddelbart alvorligt til skade.

Onsdag kl. 17.23 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus V. En 52-årig kvindelig bilist svingede til venstre i krydset og ramte ind i en 56-årig kvinde, der kom cyklende ligeud. Cyklisten blev kørt til skadestuen, men slap umiddelbart uden alvorlige skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 21.00 blev en 50-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på P. Juul-Jensens Blvd i Aarhus N.

Onsdag kl. 23.39 blev en 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Hjortensgade i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Bushøjvej i Villa ved Højbjerg begået onsdag d. 10/7 kl. 7.00

• På Fåborggade i Aarhus C begået onsdag d. 10/7 kl. 12.43

Publiceret 11 July 2019 14:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.