Foto: Øxenholt Foto.

Politirapporten: Brandvæsnet kaldt ud til brand i kælder

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

Tirsdag klokken 22.05 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i et fælles kælderlokale i en ejendom på Bispehavevej i Hasle. Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Brandvæsnet fik hurtigt ilden under kontrol, men branden nåede at lave omfattende røg- og sodskader i lokalet. Ingen personer kom heldigivis til skade. Det er endnu uvist, hvad årsagen til branden var, oplyser politiet.

Døgnets øvrige hændelser

Færdsel

Onsdag kl. 4.50 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Strandvejen i Aarhus C. Den 25-årige havde desuden en mindre mængde hash på sig, som han blev sigtet for at besidde.

Indbrud

• På Elverdalsvej i Højbjerg begået mellem mandag d. 8/7 kl. 23.00 og tirsdag d. 9/7 kl. 9.40

• På Brobjergvej i Egå begået tirsdag d. 9/7 kl. 13.10

• På Samsøgade i Aarhus C begået tirsdag d. 9/7 mellem kl. 8.00 og kl. 16.00

• På Ketting Parkvej i Harlev begået mellem mandag d. 8/7 kl. 9.00 og tirsdag d. 9/7 kl. 16.45

• På Orionsvej i Højbjerg begået mellem søndag d. 7/7 kl. 18.00 og tirsdag d. 9/7 kl. 19.15

jwh

Publiceret 10 July 2019 00:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.