Arkivfoto: Mostphotos

Arkivfoto: Mostphotos

Dødsulykke:

Bilist dræbt efter sammenstød med varebil

Der skete mandag morgen en færdselsulykke i Hørning, som kostede en 83-årig mand livet

Af
Jonas Wrede Hansen

En 83-årig mandlig bilist afgik mandag morgen ved døden, efter han var involveret i en ulykke med en varebil på Randersvej i Hørning. Det oplyser politikommissær Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi.

Klokken 09.58 mandag morgen kørte den 83-årige bilist ud fra parkeringspladsen til adressen Randersvej 106. Af ukendte årsager var han dog ikke opmærksom på, at der kom en varebil kørende med fuld fart på Randersvej i nordlig retning. Varebil-chaufføren kunne ikke nå at bremse op og kørte derfor direkte ind i den 83-årige bilist, som hurtigt afgik ved døden af sine kvæstelser.

"Da Falck-redderne og lægen kommer derud, konstaterer de ret hurtigt, at han er død," fortæller Lars Elmstrøm.

Politikommissæren oplyser desuden, at der var en bilist bagved varebilen, som var vidne til sammenstødet. Han skyndte sig ud af bilen og gav førstehjælp til den 83-årige mand. Da Falck-redderne kom frem til uheldet, valgte vidnet dog at forlade stedet uden at give sig til kende.

Politiet vil gerne i kontakt med manden, der var kørende i en sort personbil. Han er skaldet og formodes at være mellem 40 og 45 år gammel. Vedkommende kan kontakte politiet på telefon 114.

Chaufføren i varebilen, en 29-årig mand fra Haderslev, kom ikke slemt til skade ved ulykken. Han er dog påvirket af omstændighederne, oplyser Lars Elmstrøm.

Publiceret 09 July 2019 09:32

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.