Arkivfoto.

Efter vanvidskørsel:

Flere bilister sigtet i aarhusiansk færdselsindsats

12 bilister blev mandag aften sigtet i politiets færdselsindsats i det vestlige Aarhus

Østjyllands Politi er ofte på færdselskontrol i Aarhus Vest, hvor alt for mange bilister kører for vildt og for stærkt. Mandag aften var der igen kontrol. Denne gang blev 12 bilister sigtet for samlet 18 forskellige forhold. Det oplyser Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Blandt andet kørte en bilist så stærkt, at han står til betinget frakendelse af kørekortet, fire bilister fik et klip i kørekortet for at køre for hurtigt og fire talte i mobiltelefon. Derudover sigtelser for manglende sele og manglende fastspænding af børn.

Østjyllands Politi vil fortsat have fokus på færdslen i Aarhus Vest, hvor der løbende bliver lavet målrettede indsatser.

jwh

Publiceret 25 June 2019 12:44

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.