Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Politirapporten: Stoffer og våben fundet i bil ved arresten

Østjyllands Politi fik natten til mandag klokken 01.27 en anmeldelse om, at en gruppe mænd i en bil sad og råbte til nogle indsatte i Aarhus Arrest på Christiansgade.

En patrulje kørte til stedet, og de traf hurtigt bilen, hvor fire mænd sad. Alle blev visiteret, og da en 27-årig mand havde en joint og noget hash på sig, blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

I bilen fandt betjentene under en ransagning et baseballbat og en kniv.

Begge dele blev beslaglagt, men ingen blev sigtet, da betjentene ikke kunne fastlægge, hvem der ejede dem.

Den 19-årige fører af bilen blev sigtet for ikke at have sit kørekort på sig.

Mand med hash råbte ind i hovedet på betjent

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte søndag kl. 19.43 til Kirketorvet i Tranbjerg, da der var kommet anmeldelser om uro blandt nogle berusede folk på stedet. Da betjentene kom frem, gjorde en 52-årig mand kraftigt opmærksom på sig selv ved at kaste med øldåser og være særdeles højrøstet.

Patruljen forsøgte at tale med ham, men den 52-årige gik direkte hen til dem og råbte flere skældsord direkte ind i hovedet på en af betjentene. Den 52-årige blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under visitationen af manden fandt politiet også en mindre mængde hash, som han blev sigtet for at besidde.

Ung mand forsøgte at narre politiet

En 19-årig mand forsøgte et godt gammelt trick, da en patrulje mandag kl. 2.05 standsede hans bil på J.M Mørks Gade i Aarhus C. Betjentene så tydeligt, hvordan den 19-årige hurtigt forlod sin plads bag rattet og skyndte sig om på bagsædet af bilen.

Da patruljen kom hen til bilen, var førersædet tomt, og den 19-årige påstod, at han aldrig havde siddet der. Han havde nemlig ikke noget kørekort. Betjentene valgte, trods manden forklaring, at anholde ham og sigte ham for at køre uden førerret, og da de havde mistanke til, at han var påvirket, blev han også sigtet for narkokørsel. Derudover blev han også sigtet for at køre uden sele.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Præstegårdsvej i Mårslet begået mellem fredag d. 21/6 kl. 16.00 og søndag d. 23/6 kl. 12.30

• På Holmevej i Højbjerg begået mellem lørdag d. 22/6 kl. 8.00 og søndag d. 23/6 kl. 12.00

• På Trillegårdsvej i Aarhus V begået torsdag d. 20/6 kl. 22.00

• På Kantorvænget i Risskov begået søndag d. 23/6 mellem kl. 15.00 og kl. 21.50

Publiceret 24 June 2019 19:15

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.