Ældre mand blev tilsyneladende umotiveret overfaldet med lussinger.

Ældre mand blev tilsyneladende umotiveret overfaldet med lussinger. Modelfoto: Adobe Stock

Umotiveret overfald på 75-årig mand, der var på frivilligt arbejde

En ældre mand blev overfaldet, mens han var ved at hente tøj fra en nødhjælpscontainer i Aarhus V

Østjyllands Politi efterlyser vidner til en voldsepisode på Hasle Centervej i Bispehaven i Aarhus V.

Det skete lørdag klokken 17.44, hvor en 75-årig mand var ved at indsamle tøj fra en nødhjælpscontainer i en parkeringsgård. Her blev han opsøgt af en beruset mand, der gav ham to lussinger i venstre side af hovedet.

Østjyllands Politi oplyser i døgnrapporten, at der ikke umiddelbart er noget motiv til overfaldet, som blev begået af en udenlandsk mand, der muligvis var grønlænder.

Voldsmanden var cirka 40 år, 180-185 cm høj, almindeligt klædt og brun i huden.

Vidner eller andre med kendskab til sagen bedes kontakte politiet på telefon 114.

jr

Publiceret 23 June 2019 00:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.