Øxenholt Foto

Voldsomt trafikuheld syd for Aarhus: 18-årig overtrådte vigepligt

To biler kørte sammen i et vejkryds ved Beder og Malling

Fredag klokken 12.12 skete der et trafikuheld med to biler ved Beder og Malling.

Uheldet må have været ganske voldsomt, for som man kan se på billeder fra stedet, fik begge biler store skader på fronterne og blev efterladt pakket ind i politibånd.

Øxenholt Foto

Den ene bil endte langt inde på en mark, mens den anden holdt i vejkanten ved krydset ved Fløjstrupvej og Byagervej/Snovdrupvej, hvor uheldet skete.

Uheldet skete ifølge Østjyllands Politi, fordi en 18-årig kvinde ikke overholdt sig vigepligt, da hun kom kørende fra Beder i nordøstlig retning på Fløjstrupvej og kørte ud i krydset. Her stødte hendes bil sammen med en bil, der havde en 75-årig mand bag rattet. Han var kommet kørende på Snovdrupvej mod nord.

Øxenholt Foto

På trods af de omfattende skader på bilerne kom ingen personer til skade ifølge politiets oplysninger.

jr

Publiceret 22 June 2019 13:33

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.