Færdselspolitiet skrev 58 sager ved kontrol i lørdags.

Færdselspolitiet skrev 58 sager ved kontrol i lørdags. Arkivfoto: Rigspolititiet

Færdselskontrol i Åbyhøj: Folk kørte for stærkt og uden sele

58 sager ved færdselskontrol i blandt andet Odder, Åbyhøj og Favrskov

Østjyllands Politi har i weekenden lavet flere færdselsindsatser i politikredsen. Fokus var på spiritus- og narkokørsel, men disse sager fyldte ikke meget i det samlede billede med henholdsvis ni og tre sigtelser ud af i alt 128 sigtelser.

Lørdag eftermiddag og aften var færdselspolitiet blandt andet i Odder, Åbyhøj og Favrskov. Det kom der 58 sager ud af.

Blandt sagerne kan nævnes:

  • Hastighedsoverskridelse: 9 sager – heraf 5 klip
  • Manglende sele: 5 sager
  • Spirituskørsel: 4 sager
  • Styrhjelm ikke benyttet: 4 sager, 3 på knallert og 1 på motorcykel
  • Medbragt passager på knallert: 4 sager
  • Anvendt mobiltelefon: 3 sager
  • Narkokørsel: 2 sager

Herudover var der sager vedrørende kørsel for rødt lys, fejl og mangler på både biler, knallerter og motorcykler samt flere sager om manglende kørekort eller ikke medbragt kørekort.

Det oplyser Østjyllands Politi.

jr

Publiceret 17 June 2019 16:31

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.