Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Kvindelig spritbilist skyld i uheld

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

Østjyllands Politi modtog natten til søndag klokken 02:30 en anmeldelse om et færdselsuheld på Søndre Ringgade i det centrale Aarhus. En 27-årig kvindelig bilist var kommet kørende ad Sønder Ringgade i sydøstlig retning, hvor hun overså en 25-årig mandlig bilist, der holdt stille for rødt lys og ramte denne bagfra.

Den 27-årige kvindelig bilist blev efterfølgende skønnet påvirket af alkohol og blev derfor anholdt til udtagning af blodprøve.

Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Færdselsuheld

Østjyllands Politi modtog lørdag klokken 18:39 en anmeldelse om færdselsuheld på Hindøvænget i Tilst.

En 42-årig mandlig bilist var kommet kørende ad Hindøvænget i østlig retning. I krydset med Nekseløvej var den 42-årig mandlige bilist kørt ud for ubetinget vigepligt og havde påkørt en 36-årig mandlig bilist, der var kommet kørende ad Nekseløvej i sydlig retning. Ingen personskade.

Spirituskørsel

En 54-årig mandlig bilist kørte lørdag klokken 16:48 personbil på Djurslandmotorvejen i Aarhus N, selvom han påvirket af alkohol over det tilladte. Det kostede derfor manden en sigtelse for spritkørsel.

Narkopåvirket motorcyklist

En 21-årig mand kørte lørdag klokken 20:16 motorcykel på Allégårdsvej i Åbyhøj, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Indbrud

Østerlarsvej i 8210 Aarhus V - sket den 15. juni kl. 01:09.

Rosenkrantzgade i 8000 Aarhus C - sket den 15. juni i tidsrummet mellem kl. 12:00 og kl. 13:48.

Johan Langes Vej i 8000 Aarhus C - sket den 16. juni kl. 00:18.

Rundhøj Allé i 8270 Højbjerg - sket den 15. juni i tidsrummet mellem kl. 00:15 og kl. 08:00.

Janus La Cours Gade i 8000 Aarhus C - sket den 15. juni i tidsrummet mellem kl. 14:00 og kl. 16:00

jwh

Publiceret 16 June 2019 13:40

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.