Arkivfoto.

Arkivfoto.

Uheld med to cyklister:

Mand fik flere skader i ansigtet

To cyklister var fredag morgen involveret i et uheld på Vestre Ringgade i det centrale Aarhus

En mandlig cyklist fik fredag morgen flere skader i ansigtet, da han var involveret i et uheld med en anden cyklist i det centrale Aarhus, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Færdselsuheldet skete klokken 08:20 på Vestre Ringgade i Aarhus. En 28-årig mandlig cyklist havde fortaget en overhaling af en anden cyklist, hvorved en 29-årig mandlig cyklist, der var kommet bagfra, kolliderede med den 28-årig mandlige cyklist.

Den 28-årige mand fik skader i ansigtet i form af en flænge i overlæben, hudafskrabninger og en ødelagt fortand, fremgår det af døgnrapporten.

jwh

Publiceret 15 June 2019 10:04

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.