Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Ung bilist bragede ind i forankørende

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

Østjylland Politi modtog fredag klokken 13:57 en anmeldelse om et færdselsuheld på Nordre Strandvej i Risskov, hvor to biler var involveret. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En 19-årig mandlig bilist var kørt mod sydvest ad Nordre Strandvej og havde i den forbindelse påkørt en 40-årig mandlig bilist, der havde holdt stille, fordi han skulle svinge til venstre ad Strandborgvej.

Den 40-årige blev påkørt bagfra med betydelig materielle skader til følge. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade ved uheldet.

Døgnets øvrige hændelser

Kørsel uden førerret

En 77-årig kvindelig bilist kørte fredag klokken 09:53 ad Egå Havvej i Egå, selv om hun var administrativ inddraget førerretten. Dette blev hun sigtet for.

Kørsel uden førerret til personbil

En 26-årig mandlig bilist kørte fredag klokken 19:40 på Skanderborgvej i Viby, selv om han ikke havde førerret til personbil. Han havde dog kørekort, men ikke til kategorien personbil. Dette udløste en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

Indbrud

Trankær Mosevej i 8310 Tranbjerg - sket den 14. juni mellem kl. 08:00 og kl. 10:00.

L.p. Bechs Vej i 8240 Risskov - sket mellem den 7. juni kl. 06:00 og den 14. juni kl. 19:30

Østerlarsvej i 8210 Aarhus V - sket den 15. juni kl. 01:09

Ryesgade i 8000 Aarhus C - sket den 14. juni mellem kl. 07:45 og kl. 13:30.

Tjelevej i 8240 Risskov - sket den 14. juni mellem kl. 14:30 og kl. 19:15.

jwh

Publiceret 15 June 2019 15:20

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.