Foto: Øxenholt Foto.

Uheld midt i myldretrafikken:

Kvinde kørt væk i ambulance

Uheld i det vestlige Aarhus midt i den tætte myldretrafik skabte lang kø

Af
Jonas Wrede Hansen

To biler stødte fredag eftermiddag sammen på Holmstrupgårdvej i det vestlige Aarhus. Det oplyser vagtchef Michael Ørum fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.

Uheldet blev anmeldt klokken 15.04. En 26-årig kvindelig bilist var kørt ind i en 29-årig kvindelig bilist. Der skete stor materiel skade på bilerne i uheldet, og den en af de to kvinder blev efterfølgende kørt væk i ambulance til skadestuen.

"Der er ikke umiddelbart sket noget alvorligt med hende. Hun er kørt på skadestuen til tjek for kvæstelser," fortæller Michael Ørum til Lokalavisen Aarhus.

Uheldet skete midt i den tætte fredagstrafik, hvilket skabte en del trafikale udfordringer i området, oplyser vagtchefen.

"Der blev meldt om kø på Agerøvej helt til Tilst. Der skal jo ikke så meget til på det tidspunkt, før det giver kø," fortæller Michael Ørum.

Publiceret 14 June 2019 00:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.