Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Stor politiaktion i Bispehaven efter masseslagsmål:

Mand og hund stukket med kniv

Politiet efterlyser vidner til masseslagsmål på Bispehavevej

Af
Danni Paulsen

Østjyllands Politi har onsdag eftermiddag været massivt tilstede i Bispehaven i Aarhus V og har afspærret flere steder i området.

I en pressemeddelelse oplyser politiet, at det skyldes et stort slagsmål, som er endt med knivstik.

Politiet fik klokkken 17.07 en anmeldelse om, at en gruppe havde været i slagsmål ved Bispehavevej 47.

Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

De foreløbige undersøgelser tyder også på, at en gruppe mænd har været oppe at slås på stedet.

Ifølge politiet skulle der i den forbindelse være blevet sluppet en hund løs. Kort efter kom en 25-årig mand til stedet og trak en kniv, som han stak hunden med.

Samtidig blev en 18-årig mand formentlig stukket i skulder og lår. Han forsvandt dog fra stedet i bil sammen med flere andre.

En hundepatrulje eftersatte bilen, der havde sat kurs mod skadestuen. I bilen sad fire andre personer, der alle blev anholdt og kørt til politigården i Aarhus.

Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Da politiet ankom til gerningsstedet befandt den 25-årige mand med kniven sig fortsat på stedet. Han blev anholdt og kørt med på politigården.

Hunden, der var blevet stukket, lå på jorden og var så ilde tilredt, at betjentene var nødsaget til at aflive den ved brug af tjenestevåben. Hunden er nu blevet afhentet og kørt væk fra stedet.

Den døde hund bliver båret væk i en sort plastikpose. Foto: Øxenholt Foto

Den døde hund bliver båret væk i en sort plastikpose. Foto: Øxenholt Foto

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med efterforskningen og kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om hændelsesforløbet eller baggrunden for slagsmålet.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set personerne i området ved Bispehavevej 47. Henvendelse kan ske på telefon 114.

Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

dp

Publiceret 05 June 2019 19:39

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.