Modelfoto.

Politirapporten: Stjålet bil stod i flammer

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

En bil stod natten til fredag i flammer i Spørring ved Trige. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. Klokken 3.46 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en bil på Kærhusevej i Spørring.

Da patrulje og brandvæsen kom frem, var bilen stort set helt udbrændt. Bilen viste sig desuden at være stjålet, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere, fremgår det af døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Specialpatruljen fandt narko i fryseren

Østjyllands Politis specialpatrulje reagerede torsdag aften på et anonymt tip, der kl. 22.30 førte dem til en lejlighed i Viby. Her traf de en 44-årig mand, som var noget overrasket over det uventede besøg. Specialpatruljen ransagede lejligheden og fandt både amfetamin i fryseren og hash i et køkkenskab. Den 44-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Havde dopingmidler i bilen

En 38-årig mand blev torsdag kl. 23.45 sigtet for besiddelse af flere dopingmidler, da Østjyllands Politis specialpatrulje ransagede hans bil i Højbjerg. I bilen lå flere forskellige dopingpræparater og kanyler, som blev beslaglagt på stedet.

Unge butikstyve taget med flasker og kniv

To unge mænd på 17 og 18 år blev torsdag kl. 11.17 tilbageholdt af vagter i Netto på Rundhøjtorvet i Højbjerg. Mændene havde stjålet flere små flasker alkohol, som de forsøgte at slippe væk med. De blev dog opdaget, og da politiet kom frem, blev de begge sigtet for butikstyveri. Den 18-årige havde en foldekniv i lommen, som han også blev sigtet for at besidde.

Havde hash og stjålne deodoranter i posen

En 25-årig mand blev torsdag kl. 19.58 sigtet for butikstyveri, efter han var blevet taget på fersk gerning i at stjæle seks deodoranter fra Salling i Søndergade i Aarhus. Da politiet kom frem, fandt de også noget hash i den pose, hvor deodoranterne lå, og derfor blev den 25-årige også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Færdsel

Torsdag kl. 14.24 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Aarhus C. En 25-årig mandlig bilist svingede ind foran en 56-årig mandlig motorcyklist, der væltede ned på asfalten. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til skadestuen, men slap umiddelbart uden større skader.

Torsdag kl. 16.18 blev en 42-årig mand anholdt og sigtet for at køre spritkørsel på knallert, da han blev standset af en patrulje på Jernaldervej i Hasle.

Torsdag kl. 19.45 blev en 31-årig mand sigtet for at køre bil på Lenesvej i Brabrand, selvom han er frakendt kørekortet. Da det var tredje gang inden for kort tid, at han kørte uden førerret, blev bilen beslaglagt.

Torsdag kl. 21.25 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Ørneredevej i Højbjerg.

Torsdag kl. 21.28 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på De Mezas Vej i Aarhus C.

Fredag kl. 2.05 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Halmstadgade i Aarhus N.

Indbrud

På Bækkelundsvej i Risskov begået torsdag d. 23/5 mellem kl. 17.45 og kl. 18.30

jwh

Publiceret 24 May 2019 19:46