En dansk mand omkring 30 år efterlyses for to røverier begået med otte timers mellemrum på det samme sted i Aarhus C.

En dansk mand omkring 30 år efterlyses for to røverier begået med otte timers mellemrum på det samme sted i Aarhus C. Modelfoto: Adobe Stock

Røveri lørdag morgen i Frederiks Allé: 28-årig kvinde truet med kniv til at hæve penge

Fredag aften og lørdag morgen blev der begået to identiske røverier, formentlig af den samme mand, på det samme sted i Aarhus C

Opdatering lørdag klokken 14.45:

En 28-årig kvinde blev her til morgen udsat for et røveri i Frederiks Allé ud for nr. 93, som ligger på hjørnet ved Jægergårdsgade i Aarhus C, og hvor Jutlander Bank har adresse.

Østjyllands Politi oplyser, at kvinden blev truet af en mand med en kniv til et hæve et hidtil ukendt beløb i en hæveautomat. Politiet modtog anmeldelsen om røveriet lørdag klokken 7.52.

Fredag aften klokken 23.23 var der et helt tilsvarende røveri på nøjagtig samme sted, hvor en anden person blev truet til at hæve penge. Der er formentlig tale om den samme røver, da signalementet ved begge røverier er det samme.

Røveren beskrives som en dansk mand på cirka 30 år, der er 170-180 cm høj og har kort mørkt hår. Han havde en sort trøje og sorte joggingbukser på.

Hvis du har set noget i aftes omkring klokken 23.23 eller her til morgen omkring klokken 7.52 på hjørnet af Frederiks Allé og Jægergårdsgade i Aarhus C, eller hvis du kan hjælpe med andre oplysninger i sagerne, bedes du ringe til politiet på 114.

De to røverier er nummer to og tre, der er sket i Frederiks Allé indenfor godt et døgn. Natten til fredag skete det første røveri, som du kan læse om i artiklen herunder:

jr

Publiceret 18 May 2019 08:52