Foto: Øxenholt Foto

Utrygheden fortsætter i Aarhus V:

Påsat bilbrand i nat spredte sig på parkeringsplads

Der blev natten til søndag sat ild i en bil på Musvågevej i det vestlige Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Det er i øjeblikket ikke helt trygt at lade sin bil holde parkeret ved bestemte områder i det vestlige Aarhus. Det måtte tre bilejere i nat sande, da deres biler pludselig var omringet af flammer ved et boligområde på Musvågevej i Aarhus V.

Klokken 02.37 fik politiet anmeldelsen om, at der var ild i en bil på parkeringspladsen til boligområdet.

"Det var den samme bil, som der også var ild i i går," fortæller vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Øxenholt Foto

Nattens bilbrand spredte sig til to andre biler, så i alt tre biler udbrændte, oplyser vagtchefen.

Bilbrandene på Musvågevej i nat er bare flere i rækken af biler og containere, som i over en uge har været hærget af påsatte brande i det vestlige Aarhus og i Viby. Natten til lørdag udbrød der eksempelvis flere brande i boligområdet Rosenhøj i Viby, hvor politiet og brandvæsnet desuden blev beskudt med fyrværkeri, og flere steder i det vestlige Aarhus blev der også påsat brande i løbet af natten.

Bo Christensen fra Østjyllands Politi bekræfter, at nattens bilbrande på Musvågevej formodes at have en relation til de seneste mange dages uroligheder, som menes at være blevet udløst af lukningen af et tilholdssted for Trillegårdsbanden torsdag i forrige uge.

Publiceret 21 April 2019 10:02