Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten:

Ung kvinde uden kørekort snuppet bag rattet for tredje gang

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

En 22-årig kvinde blev natten til mandag klokken 02.58 sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Thorvaldsensgade i Aarhus C. Da det var tredje gang inden for kort tid, at kvinden blev sigtet for at køre bil uden at have kørekort, blev hendes bil beslaglagt med henblik på konfiskation.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Rejste på en andens rejsekort

En DSB-medarbejder kontaktede søndag kl. 06.26 Østjyllands Politi, da hun havde taget en togpassager i at rejse med et rejsekort, der ikke tilhørte ham. Manden sad stadig i toget på perronen i Aarhus, hvor betjentene tog kontakt til ham.

Det viste sig, at der var tale om en 26-årig asylansøger, der forklarede til politiet, at han havde fundet rejsekortet på Aalborg Banegård og havde brugt det til at rejse med tog mod Kærshovedgård. Manden blev sigtet for ulovlig omgang med hittegods og fik en straksbøde på 500 kroner, som han betalte med det samme. Rejsekortet blev inddraget med henblik på blive udleveret til rette ejer.

Færdsel

En 54-årig mand blev søndag kl. 16.10 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Tjelevej i Risskov.

En 25-årig mand blev søndag kl. 21.51 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordre Ringgade i Aarhus C.

En 19-årig kvinde blev søndag kl. 23.19 anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Vestre Ringgade i Aarhus V.

Indbrud

På H.C. Andersens Vej i Åbyhøj begået søndag den 24/3 kl. 07.31

jwh

Publiceret 25 March 2019 19:24

SENESTE TV