Foto: Øxenholt Foto

Politiet kaldt ud til flere brande i Aarhus-området

Det har været en travl dag for politiet og brandvæsnet i Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Det har været en travl dag for brandvæsnet i Aarhus. I eftermiddags blev der meldt om en mindre brand på en efterskole i Malling, og derefter har der været anmeldt yderligere tre brande i Aarhus-området. Det oplyser vagtchef Peter Tholstrup fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.

Politiet har assisteret brandvæsnet ved de forskellige brande.

"Der har været tre mindre brande inden for ganske kort tid her til aften," fortæller vagtchefen.

Først fik politiet en anmeldelse klokken 17.16, om at der var brand i en container på Langkærvej i Tilst, klokken 18.30 blev der så meldt om brand i et legehus ved en institution på Trige Parkvej i Trige, og klokken 18.59 blev en brand i et skur på Kaj Munks Vej i Viby anmeldt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Et skur på Kaj Munks Vej er godt udbrændt, efter der mandag aften udbrød brand.

Et skur på Kaj Munks Vej er godt udbrændt, efter der mandag aften udbrød brand. Foto: Øxenholt Foto

Peter Tholstrup fortæller, at det fortsat er alt for tidligt at spekulere i, om de forskellige udrykninger har været tale om påsatte brande. En ting er vagtchefen i hvert fald næsten sikker på:

"Der er ingen grund til at tro, at der er en sammenhæng mellem dem. De er ikke geografisk tæt på hinanden," fortæller han.

Der er ikke nogen, som er kommet til skade ved hverken branden i eftermiddags på efterskolen i Malling eller ved de tre små brande her til aften.

Publiceret 25 March 2019 20:25

SENESTE TV