Arkivfoto.

Politirapporten:

Flere bilister sigtet for at køre ulovligt i Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Det seneste døgn har Østjyllands Politi sigtet flere bilister i Aarhus for at have overtrådt færdselsloven. Det fremgår af politiets døgnrapport for fredag til lørdag.

Fredag klokken 08.05 blev en 25-årig bilist på Paludan-Müllers Vej i det nordlige Aarhus bragt til standsning af en patrulje, som sigtede manden for kørsel uden førerret.

En 19-årig mandlig bilist blev fredag klokken 22.00 på Silkeborgvvej i det centrale Aarhus bragt til standsning af en patrulje. Manden blev i sin bil fundet i besiddelse af flere typer af euforiserende stoffer samt en peberspray. I forbindelse med anholdelsen oplyste manden falsk identitet. Manden blev sigtet for flere forhold.

En 20-årig mandlig bilist blev lørdag klokken 03.59 på Randersvej i Trige bragt til standsning af en patrulje, som sigtede manden for kørsel uagtet, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

En 18-årig mandlig bilist blev lørdag klokken 04.37 på Skejbygårdsvej i Risskov bragt til standsning af en patrulje, som sigtede manden for kørsel uagtet, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev endvidere sigtet for kørsel uden førerret.

Færdselsuheld

En 29-årig kvindelig bilist kørte fredag klokken 15.17 ad Viborgvej i Sabro i vestlig retning, hvorved hun påkørte en 62-årig mand, som passerede samme vej i sydlig retning i en kabinescooter. Mandens kabinescooter blev ved sammenstødet skubbet over mod en bilist, som holdt stille i krydsets svingbane. Der skete ikke personskade ved uheldet.

Indbrud

På Tilst Bypark i Tilst begået mellem den 16/3 kl. 12.00 og den 22/3 kl. 10.45

På L.A. Rings Vej i Højbjerg begået den 22/3 mellem kl. 07.10 og kl. 15.10

jwh

Publiceret 23 March 2019 12:30

SENESTE TV