To cyklister i Aarhus blev i går påkørt af biler, der svingede til højre og overså dem.

To cyklister i Aarhus blev i går påkørt af biler, der svingede til højre og overså dem. Foto: Adobe Stock

Politirapporten: To højresvingsuheld med cyklister

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Nutella-tyv bortvist fra Netto

Østjyllands Politi blev torsdag kl. 18.19 kaldt ud til netto på Jægergårdsgade i Aarhus, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. Den 34-årige mand havde stjålet en pakke Nutella B-ready til en værdi af 25 kroner. Han blev sigtet for butikstyveri, og Netto-medarbejderen gav ham besked på, at han ikke længere var velkommen i nogen Netto-butikker.

Færdsel

Torsdag kl. 07.25 skete der et færdselsuheld på Herredsvej i Aarhus V. En 20-årig mandlig bilist kom kørende ad Herredsvej, da han overså, at bilen foran ham, ført af en 24-årig mand, holdt stille. Den 20-årige mand nåede ikke at bremse og påkørte derfor bilen foran, der blev skubbet ind i bilen foran, der blev ført af en 41-årig kvinde. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Færdsel

Torsdag kl. 08.59 skete der et færdselsuheld på Høegh-Guldbergs Gade i Aarhus C. En 61-årig mandlig bilist kom kørende ad Høegh-Guldbergs Gade, da han i krydset ved Samsøgade skulle svinge til højre. Her overså han en 32-årig kvindelig cyklist, der kom kørende på cykelstien og skulle lige over i krydset. Kvinden blev påkørt og faldt af cyklen. Hun blev kørt til kontrol på skadestuen. Den 61-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

En 21-årig mand blev torsdag kl. 15.12 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

Færdsel

Torsdag kl. 16.24 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus V. En 23-årig mandlig knallertkører og en 56-årig kvinde i en elektrisk kørestol kørte begge lige over i et kryds, hvorefter knallertkøreren bremsede, da han skulle videre ad Hasle Ringvej. I den forbindelse skete der sammenstød mellem knallerten og den elektriske kørestol så kinden blev ramt på sit ene ben. Hun blev tilset af ambulancereddere på stedet, men havde ikke fået nogen skader.

Færdsel

Torsdag kl. 18.27 skete der et færdselsuheld i krydset Brendstrupvej/Hasle Ringvej i Aarhus N. En 41-årig mandlig bilist kom kørende ad Hasle Ringvej og skulle svinge til højre ad Brendstrupvej, da han overså en 26-årig mandlig cyklist, der skulle ligeud i krydset. Der skete ingen personskade ved sammenstødet. Den 41-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

En 24-årig mand blev torsdag kl. 21.25 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

    På Skæring Sandager i Egå begået torsdag den 21/3 mellem kl. 15.00 og kl. 16.00

    På Skæring Sandager i Egå begået torsdag den 21/3 mellem kl. 10.00 og kl. 18.00

jr

Publiceret 22 March 2019 15:37

SENESTE TV