Foto: Byrd/Aarhus Foto

Voldsom brand i industribygning: "Den er fuldstændig nedbrændt"

Brandmænd kæmper tirsdag morgen med en stor brand i det vestlige Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Opdateret klokken 10:05

Der er tidligt tirsdag morgen udbrudt en voldsom brand i en industribygning på Holmstrupgårdvej tæt på Grimhøjmoskeen i Brabrand. Det oplyser Bjørn Christensen, indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, som står lige ved siden af den brændende bygning, da Lokalavisen Aarhus får fat på ham.

"Der er tale om en lagerbygning på 6-700 kvadratmeter. Den er fuldstændig nedbrændt. Den var helt overtændt, da vi kom herud. Vi kunne se branden langt væk fra, så det var ikke så svært at finde," fortæller han og oplyser, at man i øjeblikket er i gang med efterslukningen, som godt kan tage et par timer endnu.

Bjørn Christensen fortæller desuden, at cirka 15 brandmænd fra Østjyllands Brandvæsen har deltaget i slukningsarbejdet. Politiet er også til stede ved den store brand.

Janni Lundager, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, oplyser dog til Lokalavisen Aarhus, at det endnu ikke har været muligt for politiets efterforskere at komme ind i den nedbrændte bygning, da efterslukningen fortsat er i gang. Det er derfor alt for tidligt at komme med en årsag til branden, fortæller hun.

Publiceret 19 March 2019 07:17

SENESTE TV