Arkivfoto

Arkivfoto

Bange drenge i Mårslet og Lystrup:

Blev kontaktet af en fremmed mand

To drenge er angiveligt blevet kontaktet af en fremmed mand i Mårslet og i Lystrup

Østjyllands Politi modtog torsdag to forskellige anmeldelser fra forældre, der fortalte, at deres dreng havde været bange for en fremmed mand.

Den første gik på, at en 10-årig dreng onsdag klokken 19.00 var blevet kontaktet af en fremmed mand ved en tunnel på Sønderskovvej i Lystrup. Her havde en kraftig mand iført solbriller og kasket henvendt sig til drengen, grebet fat i hans arm og bedt ham komme med. Drengen var på cykel og skyndte sig væk fra stedet. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 9-årig dreng havde fortalt, at han torsdag omkring kl. 14.00 var blevet kontaktet af en fremmed mand med stort fuldskæg, som forsøgte at lokke ham ind i en bil ved at sige, at han havde penge i bilen. Drengen var i stedet løbet hjem til sine forældre.

Østjyllands Politi har indledt en efterforskning af sagerne for at finde ud af, hvad der præcist er sket, og om sagerne har en sammenhæng. I den forbindelse hører politiet gerne fra eventuelle vidner eller fra de mænd, der har talt med drengene, lyder det fra politiet.

jwh

Publiceret 15 March 2019 12:50

SENESTE TV