Denne mand efterlyses for at have slået 28-årig mand i jorden to gange i nattelivet i Aarhus.

Denne mand efterlyses for at have slået 28-årig mand i jorden to gange i nattelivet i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi

Video: Mand får slået tænder ud ved åen i Aarhus

Politiet efterlyser mand, der to gange slog en 28-årig mand i jorden ved Bodegaen på Åboulevarden i Aarhus

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi efterlyser gerningsmanden til et voldeligt overfald på Åboulevarden i Aarhus.

Det skete natten til søndag 24. februar klokken 02.17, efter der havde været tumult mellem nogle personer på Bodegaen på Åboulevarden 33.

En 28-årig mand har forklaret til politiet, at en person inde på bodegaen havde taget kontakt til ham og været provokerende, hvorefter den 28-årige havde sagt til ham, at de kunne gå udenfor, hvis de skulle have en konfrontation.

Før den 28-årige mand nåede at reagere, blev han slået i hovedet med en knytnæve, så han gik i gulvet. Han fik dog rejst sig op og gik ud af bodegaen og ud på Åboulevarden, der ligger ved åen i Aarhus. Her blev han skubbet på skulderen af en anden mand, der gik imod ham. Den 28-årige kiggede bagud mod ham, hvorefter gerningsmanden til det første overfald kom gående imod ham og med venstre knytnæve slog ham i hovedet, så han røg i jorden.

Det er politiets opfattelse, at de tre mand, der ses på en video i forbindelse med overfaldet udenfor Bodegaen, kender hinanden og har koordineret overfaldet på den 28-årige. Politiet beder derfor om hjælp til at genkende alle tre mænd.

Østjyllands Politi oplyser til Lokalavisen, at den 28-årige mand ved de to overfald umiddelbart fik slået to tænder ud, blødte fra munden og var hævet på kinden. Han kommer fra Aarhus C.

Hvis du var vidne til overfaldene eller kan genkende de tre mænd på videoen, bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Publiceret 15 March 2019 14:00

SENESTE TV