Der skete i nat et voldsomt færdselsuheld i krydset her på Silkeborgvej.

Der skete i nat et voldsomt færdselsuheld i krydset her på Silkeborgvej. Foto: Google Maps

Hasarderet bilkørsel i Aarhus i nat: Biler bragede sammen og kørte fodgænger ned

To biler bragede sammen, og den ene ramte en ung mand, der var ved at krydse Silkeborgvej i Åbyhøj

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi modtog i nat klokken 04.46 en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld med to biler, der var stødt sammen i krydset Silkeborgvej og Chr. WinthersVej i Åbyhøj, og at der lå en tilskadekommen mand i en baggård ved krydset.

Den tilskadekomne var en 25-årig mand fra lokalområdet, der havde fået knubs, sår og småskrammer i forbindelse med uheldet, der skete i krydset, som er et mindre kryds uden lysregulering og fodgængerfelter.

Manden kunne ikke huske, hvordan han var kommet ind i baggården, og han har indtil videre i det hele taget ikke været til megen hjælp for politiet.

"Han har nogle gevaldige huller i sin hukommelse, eller også ønsker han af en eller anden grund ikke at fortælle, hvad der skete," siger Østjyllands Politis vagtchef Stig Heidemann til Lokalavisen.

"Han er formentlig blevet ramt af den ene bil og har fået et slag i hovedet. Skaderne på denne bil kan tyde på, at han har været en tur over kølerhjelmen," fortæller vagtchefen.

De to biler kom begge inde fra byen og kørte ifølge politiet hasarderet udaf Silkeborgvej, da fodgængeren blev påkørt, og bilerne kørte sammen.

Flere personer blev vækket af braget, da bilerne kørte sammen, og begge biler blev efterladt på ulykkesstedet.

"De er godt og grundigt skadet og har nok ikke kunnet køre derfra," siger Østjyllands Politis vagtchef Stig Heidemann.

Der var ingen tilstede i bilerne, da politiet kom frem til uheldsstedet, og politiet har endnu ikke talt med ejerne af de to biler, som der vil blive taget kontakt til.

Udover fodgængeren, som ikke har været til megen hjælp, har politiet ikke talt med nogen, som har set uheldet, men man vil gerne høre fra eventuelle vidner eller andre med kendskab til, hvad der er sket.

Publiceret 23 February 2019 00:00

SENESTE TV