Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Buspassager fik lussinger ud af det blå

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 20-årig mand anmeldte onsdag, at han om morgenen klokke 08.45 var blevet udsat for vold i en bus i Aarhus C.

Han forklarede, at han sad og hørte musik i bussen omkring Emil Vetts Passage, da en gruppe unge mænd gik forbi ham. Den ene stak ham pludseligt en lussing, og det samme gjorde en anden mand i gruppen lige efter.

Herefter gik gruppen ud af bussen. Han tog derefter sammen med et vidne til politistationen, hvor han anmeldte volden.

Der var umiddelbart ingen forudgående episode i bussen, der kunne forklare, hvorfor den 20-årige blev slået.

Østjyllands Politi efterforsker nu episoden.

Scooterkører stak af fra uheld – 22-årig mand sigtet

En 43-årig kvinde kom onsdag klokken 14.15 kørende i sin bil på Sønderskovvej i Lystrup, da en mand på scooter pludseligt kom drønende ud fra Hovmarken og ramte ind i siden på bilen.

Scooteren med manden væltede, hvorefter føreren skyndte sig at løbe fra stedet, inden kvinden kunne komme i kontakt med ham.

Politiet blev tilkaldt, og en hurtig efterforskning førte til en lejlighed i nærheden, hvor en 22-årig mand bor.

Her sigtede betjentene den 22-årige for ikke at overholde sin vigepligt, for at stikke af fra et færdselsuheld, for ikke at have forsikret scooteren, som han skulle og for at køre uden kørekort.

Mand smadrede rude og stak af

En kvinde fik et chok onsdag klokken 10.48, da hun var på besøg på F.G.E Rostrups Vej i Aarhus C. Her så hun ud af vinduet en mand liste rundt i haven, og kort efter bankede det kraftigt på døren.

Hun åbnede ikke, og umiddelbart efter kastede manden en cykellås gennem vinduet. Det fik kvinden til at skrige op, og manden forsvandt hurtigt derfra.

Hun beskriver gerningsmanden som:

• Ca. 170-180 cm høj, kraftig

• Mellemøstlig af udseende, brun hud

• Kort, sort hår

• Iført mørkeblå termojakke og mørke bukser

Færdsel

Onsdag kl. 07.28 skete der et færdselsuheld på Holmstrupgårdvej i Brabrand. En 72-årig mand var et kort øjeblik uopmærksom, da han skulle samle noget op i sin bil, og i den forbindelse kørte han ind over et helleanlæg og ramte ind i et skilt. Han slap umiddelbart uden skader. Han blev efterfølgende sigtet for manglende agtpågivenhed i trafikken.

Onsdag kl. 08.15 skete der et færdselsuheld på P. Juul-Jensen Boulevard i Aarhus N. En 64-årig mand vendte sin bil på en parkeringsplads og ramte ind i en 45-årig kvindelig cyklist. Hun slap umiddelbart uden større skader.

Onsdag kl. 08.59 skete der et færdselsuheld i krydset Nordborgsgade/Augustenborggade i Aarhus C. En 32-årig mandlig bilist drejede til højre ad Augustenborggade og overså en 30-årige kvindelig cyklist, som han stødte sammen med. Cyklisten slap umiddelbart uden alvorlige skader. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 21.56 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel på Christian X’s Vej ved Jyllands Alle i Viby. En 51-årig mandlig bilist kørte ind i en 35-årig mandlig cyklist. Cyklisten blev efterfølgende kørt til skadestuen til behandling for et brækket kraveben. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Jelshøjvej i Højbjerg begået onsdag d. 20/2 mellem kl. 6.35 og kl. 16.45

• På Solsortevej i Aarhus V begået onsdag d. 20/2 mellem kl. 8.00 og kl. 16.35

Publiceret 21 February 2019 20:30

SENESTE TV