Se flere billeder og videoer på localeyes.dk. Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

26-årig mand sigtet:

Angreb med kniv under stort slagsmål ved Bazar Vest

Politiet har sigtet en mand efter onsdagens store slagsmål i Brabrand

Østjyllands Politi har torsdag klokken 13.00 fremstillet en 26-årig mand i Retten i Aarhus. Han sigtes for grov vold begået i forbindelse med det store slagsmål, der onsdag fandt sted ved Bazar Vest i Brabrand. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Østjyllands Politi fik onsdag klokken 15.14 en anmeldelse om, at der var et større slagsmål i gang på Edwin Rahrs Vej. Ud fra vidneudsagn og overvågning fandt politiet frem til den 26-årige mand, som blev anholdt og sigtet for under slagsmålet at have trukket en kniv og stukket ud efter en anden mand, som fik en flænge i sin jakke ved angrebet.

Østjyllands Politi fortsætter efterforskningen for at finde frem til andre mulige gerningsmænd ved slagsmålet. Episoden har ifølge politiet ikke forbindelse til uroen i den visitationszone, som Østjyllands Politi har oprettet.

Motivet til slagsmålet onsdag bunder efter politiets formodning i interne stridigheder mellem nogle enkelte personer, fremgår det af døgnrapporten.

Mænd anholdt efter knivfund og tilråb

Onsdag klokken 15.19 standsede politiet på Åby Ringvej en bil, som de mistænkte for at have forbindelse til slagsmålet på Edwin Rahrs Vej. I bilen befandt sig fire unge mænd i 20’erne, som alle blev anholdt. De tre af dem var særdeles usamarbejdsvillige og skreg og råbte højlydt. De blev derfor alle sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

En 24-årig mand råbte desuden adskillige skældsord mod politiet, så han modtog også en sigtelse for at fornærme politiet. Da han tilmed blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv, fik han endnu en sigtelse på kontoen.

Den fjerde mand blev løsladt på stedet, efter han var blevet visiteret.

Det er politiets umiddelbare vurdering, at de unge mænd ikke har forbindelse til slagsmålet på Edwin Rahrs Vej.

Se flere billeder og videoer på Localeyes.dk

jwh

Publiceret 21 February 2019 13:54

SENESTE TV