Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Politirapporten: Butikstyv snuppet med 35 dvd'er og 28 cd'er

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En patrulje blev mandag klokken 16.25 sendt til Magasin i Aarhus, hvor en butiksvagt havde tilbageholdt en butikstyv. Butiksvagten havde set manden på butikkens overvågning, og syntes han virkede mistænkelig.

Kort efter så han på videoen, at manden tog en trøje fra et tøjstativ og puttede den ned i en medbragt pose, hvorefter han gik mod udgangen. Butiksvagten fik kontakt til en vagt på gaden, der pågreb manden, da han gik ud af butikken.

Betjentene sigtede den 30-årige mand for butikstyveri af trøjen. Men det viste sig, at han også var i besiddelse af 35 dvd’er og 28 cd’er, som han forklarede at han havde købt billigt af en ukendt mand med henblik på videresalg.

Han blev sigtet for endnu et tyveriforhold fra ukendt sted, og alle dvd’erne og cd’erne blev beslaglagt.

I forbindelse med visitation af manden fandt betjentene en joint, og han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse. Han fik efterfølgende besked på, at han ikke længere var velkommen i Magasin.

Sigtet for at stjæle to guldøl

En patrulje blev mandag kl. 08.45 kaldt ud til Rema1000 på Nørre Allé i Aarhus, hvor personalet havde tilbageholdt en mand, der havde taget to guldøl og derefter gået gennem kasselinjen uden at betale. Politiet sigtede den 44-årige mand for butikstyveri og han fik besked om, at han ikke længere var velkommen i butikken.

Færdsel

Mandag kl. 06.44 skete der et færdselsuheld i krydset Brendstrupgårdsvej/Dusager i Aarhus N. En 59-årig kvinde kom cyklende ad Brendstrupgårdsvej, da hun i krydset ved Dusager blev påkørt af en bil, ført af en 42-årig mand, der ikke overholdt sin vigepligt. Den kvindelige cyklist, der havde anvendt cykelhjelm, blev kørt til skadestuen for at blive behandlet for brud på kravebenet og til observation for hjernerystelse. Den 42-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 09.55 skete der et færdselsuheld i krydset Åby Ringvej/Silkeborgvej i Åbyhøj. En 21-årig kvindelig bilist holdt tilbage for bybussen, der skulle svinge ud. Det samme gjorde den 39-årige kvindelige bilist, der kom kørende bagved. Men en 38-årig mandlig bilist nåede ikke at bremse og kørte derfor ind i den ene bil, der derefter blev skubbet frem i den anden bil. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet. Den 38-årige mand blev sigtet for at have holdt for kort afstand til den forankørende.

Mandag kl. 20.28 skete der et færdselsuheld i krydset Paludan Müllers Vej/Skejbybakkevej i Aarhus N. En bilist kom kørende ad Paludan Müllers Vej, da vedkommende kørte ligeud i en venstresvingsbane i krydset ved Skejbybakkevej, hvorved bilisten påkørte en letbanetog. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

En 19-årig mand blev natten til tirsdag kl. 03.14 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Paludan Müllers Vej i Aarhus V.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

    På Ristrupvej i Sabro begået mellem lørdag den 16/2 kl. 23.00 og mandag den 18/2 kl. 05.45

    På Trankærgårdsvej i Tranbjerg begået mandag den 18/2 mellem kl. 03.00 og kl. 10.25

    På Fuglsangs Allé i Aarhus V begået mandag den 18/2 mellem kl. 17.30 og kl. 17.35

Publiceret 19 February 2019 18:00

SENESTE TV