Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politirapporten:

Narkobilist havde håndvåben på sig

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

En 38-årig mandlig bilist blev lørdag standset af politiet, hvor det blev skønnet, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Det skete på Helgolandsgade i det centrale Aarhus.

Den 38-årig mandlig bilist var ligeledes i besiddelse af en pose brun heroin og et knojern, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten, hvor det samtidig tilføjes, at mandens køretøj blev konfiskeret.

Døgnets øvrige hændelser

Narkokørsel

Lørdag klokken 17.05: En 24 årig mandlig bilist havde ført registeret personbil på Paludan-müllers Vej i Aarhus N, uagtet at han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer.

Kørsel uden førerret

Søndag klokken 01.40: En 18-årig mandlig bilist kørte en registeret personbil på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, selvom han ikke havde gyldigt kørekort.

Søndag klokken 00.40: En 23-årig mandlig bilist kørte en registeret personbil på Silkeborgvej i Åbyhøj, selvom han ikke havde gyldigt kørekort.

Kørsel i frakendelsestid

Lørdag klokken 14.14: En 38-årig mandlig bilist kørte en registeret personbil på Helgolandsgade i Aarhus C uagtet at han var frakendt førerretten.

Lørdag klokken 22.04: En 21-årig mand kørte en registeret personbil på Gudrunsvej i Brabrand selvom han var frakendt førerretten.

Indbrud

På Klokkerbakken i 8210 Aarhus V sket den 9/2 mellem kl. 12.00 og 23.55

jwh

Publiceret 10 February 2019 11:49

SENESTE TV