En mand, der bor på Fangekrogen, fandt onsdag et pengeskab i sin have, oplyser Nordsjællands Politi. Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Cyklist og knallertfører kørt sammen

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

En 44-årig kvindelig cyklist kørte fredag morgen sammen med en 22-årig mandlig knallertfører. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Uheldet skete klokken 8.00, da cyklisten havde foretaget en overhaling af forankørende cyklister på Åby Ringvej i Åbyhøj. I den forbindelse overså cyklisten en bagvedkørende 22-årig mandlig knallertfører. De to kørte sammen. Der skete heldigvis ingen person- eller materielskade.

Døgnets øvrige hændelser

Færdselsuheld

Fredag klokken 15.17: To personbiler holdt stille grundet tæt trafik på Østjyske Motorvej i 8381 Tilst. En 61-årig mandlig bilist var kørt op i den ene bil, der blev skubbet frem i den anden bil. Alene lettere materiel skade.

Fredag klokken 16.51: En 19-årig mandlig bilist var kørt ad Åby Ringvej 8210 Århus V i sydøstlig retning. Den 19-årig havde ikke holdt passende afstand til forankørende, hvorved han ved krydset Åby Ringvej og Rytoften, ikke nåede at bremse, hvorved han påkørte forankørende. Alene let materiel skade.

Kørsel i påvirket tilstand

Lørdag klokken 04:00: En 21-årig mandlig bilist havde på Hans H Seedorffs Stræde i 8000 Århus C ført registeret personbil, uagtet at han var påvirket af spiritus over det tilladte.

Fredag klokken 01.44: En 35-årig mandlig bilist havde på Genvejen i 8361 Hasselager ført registeret personbil uagtet at han var narkopåvirket.

Kørsel i frakendelsestid

Fredag klokken 10.12: En 42-årig mandlig bilist havde ad Nymøllevej i 8200 Århus N ført registret personbil, uagtet at han var frakendt førerretten til kategori B.

Lørdag klokken 01.33: En 40-årig mandlig bilist havde på Ny Banegårdsgade i 8000 Århus C ført registret varevogn uagtet at hans førerret var administrativ inddraget.

Indbrud

På Myggenæsvej i 8200 Århus N sket mellem 7/2 kl. 16.00 og den 8/2 kl. 08.30

På Skejby Vænge i 8200 Århus N sket mellem den 7/2 kl. 22.00 og den 8/2 kl. 17.15

På Vejlby Centervej 8240 Risskov sket mellem den 7/2 kl. 20.10 og den 8/2 kl. 09.00

jwh

Publiceret 09 February 2019 13:01

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.