Foto: Øxenholt Foto.

Politiet afslører årsagen til massivt politiopbud: En person skudt og en person stukket i nakken

I en pressemeddelelse afslører Østjyllands Politi, hvorfor politiet fredag aften var massivt til stede i det nordlige Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Hele fredag aften og lørdag morgen har politiet ikke ville sige noget om årsagen til, at man fredag aften valgte at rykke ud med flere patruljer til Jens Baggesens Vej i det nordlige Aarhus. Men kort før lørdag middag løfter politiet sløret i en pressemeddelelse.

Der var tale om et voldsomt overfald på en restauration, hvor to personer kom til skade.

Østjyllands Politi fik fredag aften klokken 20.44 en anmeldelse om, at to personer var blevet overfaldet af tre ukendte gerningsmænd på restaurationen, der ligger på Jens Baggesens Vej.

Den ene person, en 20-årig mand, var blevet skudt i armen med et haglvåben, og en 19-årig mand var blevet stukket i nakken med en spids genstand. Begge mænd er blevet behandlet på sygehuset og er uden for livsfare, oplyses det i pressemeddelelsen.

Søger vidner

Østjyllands Politi har aftenen og natten igennem efterforsket hændelsen, og det er politiets umiddelbare opfattelse, at parterne har kendskab til hinanden, men efterforskningen har endnu ikke ført til anholdelse af nogen gerningsmænd.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set noget før, under eller efter episoden, der altså fandt sted fredag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Tidligere lørdag oplyste vagtchef Christian Riis fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus, at årsagen til politiets forsigtighed med at videregive oplysninger om hændelsen skyldes, at man er i gang med en stor efterforskning.

"Vi er i gang med efterforskningen. Hændelsens forløb er ved at blive klarlagt, og mere kan jeg ikke sige," lød det kortfattet fra ham.

Politiet oplyser da også i pressemeddelelsen, at man på nuværende tidspunkt ikke har yderligere oplysninger om sagen.

Publiceret 09 February 2019 11:15

SENESTE TV