Politiet efterlyser vidner til en voldsepisode i krydset her, hvor to unge mænd blev overfaldet af to andre mænd, der var kommet kørende i en sort varebil.

Politiet efterlyser vidner til en voldsepisode i krydset her, hvor to unge mænd blev overfaldet af to andre mænd, der var kommet kørende i en sort varebil. Foto: Google Maps

Trafikchikane endte med overfald i universitetskrydset

Tre yngre mænd efterlyses efter vold på åben gade

To biler med unge mænd kørte torsdag kort før midnat tæt på hinanden og prokerede hinanden på Randersvej i Aarhus Nord. Personerne i den ene bil har til politiet forklaret, at der kom en sort varebil op på siden af dem ud for McDonald's, hvorefter de kørte og provokerede hinanden ned mod Universitetskrydset ved Randersvej og Nordre Ringgade, hvor de holdt i hver sin svingbane.

Her steg to mænd pludselig ud af varebilen og råbte truende til den 21-årige og 22-årige mand i den anden bil. Den 22-årige gik ud på vejen og stillede sig foran dem, hvorefter en af mændene fra varebilen greb fat i hans trøje og trak den over hovedet på ham, slog ham flere gange og kastede ham ned på jorden. Da den 22-årige kom på benene igen, blev den anden mand liggende på ryggen på jorden og sparkede den 22-årige flere gange i brystet, oplyser Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Hans 21-årige kammerat har forklaret til politiet, at han samtidig blev overfaldet af den anden mand, der slog og sparkede ham flere gange og tog kvælertag på ham. Begge mænd har forklaret, at de to mænd og en tredje mand, der stod i baggrunden, pludselig stoppede og hoppede ind i deres bil igen og kørte i retning mod Trøjborg. De to kammerater hoppede også ind i deres bil og kørte efter dem, mens de ringede til politiet.

Varebilen standsede på Tordenskjoldsgade, hvor de tre personer steg ud og igen gik hen mod de to mænd med truende adfærd. Den 22-årige sagde, at han havde politiet i røret, hvilket fik de tre mænd til at trække sig. To af dem satte sig ind i en anden bil, formentlig en mørk Citroën C1, og kørte fra stedet, mens den tredje løb i retning mod byen. Den 22-årig løb efter ham, men mistede ham af syne.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, som har set episoden i Universitetskrydset (Nobelparken) torsdag ved midnatstid eller i Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Oplysninger i sagen kan gives på telefon 114.

jr

Signalement af de tre mænd

Ham der slog og sparkede den 22-årige beskrives som en almindeligt bygget dansk mand på cirka 25 år med brunt hår og cirka 190 centimeter høj. Han var tatoveret på hele overkroppen og havde en grå hættetrøje på med en rød trøje under og joggingbukser.

Ham der slog og sparkede den 21-årige beskrives ligeledes som en almindeligt bygget dansk mand på cirka 25 år. Han var dog noget lavere, 170-175 centimeter, karseklippet i siderne og længere hår på toppen med sideskilling. Han havde et ar i panden og var iført en sort trøje, mørkeblå jeans og sorte sko.

Den tredje mand, der holdt sig i baggrunden, var en lidt buttet dansk mand på cirka 25 år, med blond hår og cirka 180 centimeter høj. Han havde en sort jakke på, grå hættetrøje og sorte bukser.

Publiceret 18 January 2019 00:00