Foto: Rigspolitiet

Unge anholdt ved Viby Torv for narkosalg

Politiet har beslaglagt telefoner, hash og større kontantbeløb fra to unge mænd

To mænd på 20 og 23 år blev i nat anholdt af politiet og fik konfiskeret hash, dopingmidler, tre telefoner og et større kontantbeløb.

Den 20-årige mand sad bag rattet i en bil, som politiet blev opmærksomme på, da den natten til torsdag kl. 00.15 holdt i tomgang på en parkeringsplads bag Viby Torv. Bilen lugtede af hash, og betjentene fandt hash i mindre klumper og større plader og noget skunk, oplyser Østjyllands Politi. Han havde desuden to telefoner på sig, som politiet ikke umiddelbart gjorde noget ved.

Den 20-årige forklarede, at hans 23-årige kammerat lige var gået hen til en bankautomat for at sætte penge ind. Kammeraten kom tilbage mod bilen, mens betjentene var i gang med ransagning, men da han fik øje på betjentene, skiftede han pludselig retning.

Penge i inderlommen

En af betjentene fik fat på ham, hvorefter de begge blev sigtet for forsøg på salg af hash. Den 23-årige havde et større kontantbeløb og en telefon i hans inderlomme, som blev beslaglagt på grund af mistanke om, at de havde forbindelse til hashsalg.

Nu ville betjentene gerne have fat i de to telefoner, den 20-årige havde på sig, men de var pludselig væk. Telefonerne blev dog fundet på en busk bag bilen og beslaglagt med henblik på at få dem undersøgt, om de kan forbindes med hashsalg. Den 20-årige nægtede, han havde haft dem på sig.

Begge mænd blev anholdt, kørt hjem og fik deres hjem ransaget. Den 23-årige mand blev sigtet for besiddelse af dopingmidler, der blev fundet hos ham. Der blev ikke fundet noget af politiets interesse hos den yngre kammerat.

jr

Publiceret 17 January 2019 13:35