Arkivfoto.

Arkivfoto.

Travl nat for politiet:

Flere fulde mænd anholdt for uroligheder

Flere mænd havde svært ved at styre temperamentet og skabte uro natten til fredag i det aarhusianske natteliv.

Flere mænd havde svært ved at styre temperamentet og skabte natten til fredag uro i det aarhusianske natteliv. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Heldigvis var der betjente fra politiet til at tage sig af dem.

Klokken 00.35 blev et par fulde mænd på 22 og 23 år så hidsige på hinanden, at de begyndte at skubbe og true hinanden foran et værtshus på Skt. Pauls Kirkeplads i Aarhus C. Her kom et par betjente forbi, som bad dem stoppe og forlade stedet.

Det nægtede mændene, der i stedet rettede deres vrede mod politiet, som de begyndte at råbe af. Det kostede dem en anholdelse og en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden.

En træls aften

Senere på natten var der igen ballade. En 20-årig mand havde med egne ord haft en ”træls aften”, da han blandede sig i en patruljes arbejde på en beværtning på Åboulevarden klokken 3.55. Han valgte at fyre et ”fuck dig” af til en betjent, hvilket selvfølgelig ikke er særlig smart.

Han blev anholdt,sigtet og kørt til politistationen. Her beklagede han sin opførsel og forklarede det med sin ”trælse aften”.

En dørmand på Åboulevarden så sig omkring klokken 4 nødsaget til at smide en 35-årig mand ud af en beværtning på grund af dårlig opførsel. Det fik manden til at råbe voldsomt af dørmanden og forsøge at komme ind igen.

En patrulje kom tilfældigvis forbi, og de bad manden gå væk og dæmpe sig. Da han nægtede, blev han anholdt med den fornødne magt. Under anholdelsen råbte han ”svin” og diverse andre grimme ord mod betjentene, der derfor sigtede ham for at fornærme politiet.

jwh

Publiceret 11 January 2019 12:12

SENESTE TV